Helppo alotus -videot

Helppo alotus -videot

Tutustu elävän raakaravinnon valmistusmenetelmiin Valo Kainulaisen johdolla

Klikkaa tästä

Elävän ravinnon peruskurssi

Elävän ravinnon peruskurssi

Irma Tolonen näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.

Klikkaa tästä

Me tulemme taas!

Villivihannesten keräämisestä on tulossa samanlainen harrastus kuin marjastus ja sienestys. ERY: hallituksen jäsen Valo Kainulainen on laatinut hortalistan, jossa tutuimmat kasvit ovat karkeassa ilmestymisjärjestyksessä.  Mukana on myös käyttösuositus. 1. Vuohenputki: salaattiin; 2. Koivun hiirenkorva: salaattiin; 3. Maitohorsma: salaattiin. 4. Nokkonen: smuutiin, viherkeittoon tai -mehuun; 5. Voikukka: salaattiin, smuutiin tai vihermehuun. 6. Vadelmanlehti: salaattiin; 7. Kuusenkerkkä: […]

Read More