Helppo alotus -videot

Helppo alotus -videot

Tutustu elävän raakaravinnon valmistusmenetelmiin Valo Kainulaisen johdolla

Klikkaa tästä

Elävän ravinnon peruskurssi

Elävän ravinnon peruskurssi

Irma Tolonen näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.

Klikkaa tästä

Raakaravintokurssi Lahdessa Koiskalan Kartanossa

Raakaravintokurssi Lahdessa Koiskalan Kartanossa To 24.1.2019 klo 17 – 20:30 Raakaravinto, eli raw food, on ruokaa, jota ei ole kypsennetty kuumentamalla. Raakaruoassa on enemmän entsyymejä kuin kuumennetussa ruoassa. Ruoasta tehdään keholle helpommin sulatettavaa erilaisin keinoin, joita ovat esimerkiksi liotus, idätys ja hapatus. Käytännön tietoja Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet […]

Read More