Vehnänorasmehun hyödyt
Katso Riika Kandholan esitelmä
Tutustu elävän raakaravinnon valmistusmenetelmiin Valo Kainulaisen johdolla
Irma Tolonen näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.
Keväästä lähtien korona on estänyt ruokakurssien ja tapahtumien järjestämisen ja hallitus on kokoontunut pääsääntöisesti etänä. Vasta syyskuussa pääsimme pitämään hamppukurssin Raw’n More kahvilassa. Edessä on todennäköisesti tiukentuvien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten aika. Koronan takia koulutukset viedään verkkoon. Mekin ERY:ssä teemme samoin. Tulevat verkkokurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla. Miten vehnänoraan kasvattaminen ja mehun puristaminen onnistuu kotioloissa? Riika Savikoski-Singh […]