Helppo alotus -videot

Helppo alotus -videot

Tutustu elävän raakaravinnon valmistusmenetelmiin Valo Kainulaisen johdolla

Klikkaa tästä

Elävän ravinnon peruskurssi

Elävän ravinnon peruskurssi

Irma Tolonen näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.

Klikkaa tästä

Kurssitoiminta koronan aikana

Keväästä lähtien korona on estänyt ruokakurssien ja tapahtumien järjestämisen ja hallitus on kokoontunut pääsääntöisesti etänä. Vasta syyskuussa pääsimme pitämään hamppukurssin Raw’n More kahvilassa. Edessä on todennäköisesti tiukentuvien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten aika. Koronan takia koulutukset viedään verkkoon. Mekin ERY:ssä teemme samoin.  Tulevat verkkokurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla. Miten vehnänoraan kasvattaminen ja mehun puristaminen onnistuu kotioloissa? Riika Savikoski-Singh […]

Read More