Yhdistys

ELÄVÄ RAAKARAVINTO RY

Elävän ravinnon ystävät ry perustettiin vuonna 1983. Elävän ravinnon yhdistyksen perustamisen yhteydessä sen perustehtäväksi määriteltiin tiedon levittäminen elävästä ravinnosta ja sen parantavasta vaikutuksesta, sekä jäsenten tukeminen elävän ravinnon elämäntavan noudattamisessa.

Yhdistys on muuttanut nimeään kaksi kertaa: ensin Elävän ravinnon yhdistykseksi ja sen jälkeen Elävä raakaravinto ry:ksi. Uusi nimi korostaa sitä, että elävä ravinto on osa raakaravintoa.

Liity ERY:n Facebook -ryhmiin --> 

ERY toimii kanavana, jossa jaetaan kokemuksia

Yhdistyksen toiminta perustuu Ann Wigmoren kehittämään elävän ravinnon ohjelmaan. Se on auttanut tuhansia ihmisiä kaikkialta maailmasta saavuttamaan fyysisen ja psyykkisen terveyden.

Ann Wigmore oli itse kärsinyt nivelreumasta, paksusuolen syövästä ja migreenistä. 50-vuotiana hän päätti muuttaa elämäntapojaan ja alkoi syödä vain kuumentamatonta kasvisruokaa.

Hän kehitti itujen, versojen ja oraiden kasvatuksen sekä  vihannesten maitohappokäyttämisen.

Tehdäkseen raa’asta kasvisruoasta helposti sulavaa ravintoa hän keksi ruuan valmistamisen tehosekoittimella ja monitoimikoneella.

“Remember: It is not the food in your life that brings health –
it is the life in your food that really accounts.” (Ann Wigmore)

hhhhhhhhhhh

 

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 1000. Yhdistys on uskonnollisesti, poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumaton. Yhdistyksen pääasiallinen tulolähde ovat jäsenmaksut, joiden pohjalta tehdään lehti, järjestetään tapahtumat ja kehitetään toimintaa eteenpäin.

 

Yhdistyksen toimintakalenteri,

 

Ilmoittaudu talkoolaiseksi --->

 

Yhdistyksen hallituksen toiminta,

 

Sääntömääräiset yleiset kokoukset,

lue lisää -->  

 

Yhdistyksen säännöt 6.5.2018 alkaen,

lue lisää—>

 

 

Toiminnan kohokohtia 2019,

lue lisää --->

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lue lisää-->

 

Tue yhdistystä,

lue lisää--->

 

Ota yhteys -->