Tietoa yhdistyksestä

Yhdistys-sivuille päivitämme ajankohtaiset asiat. Löydät sivuilta myös tietoa yhdistyksen historiasta ja toiminnasta.

Yhdistyksen hallitus 2017

Sirpa Rehn, puheenjohtaja, sirpa.kallatsa (at) gmail.com
Georgi Shurupov, varapuheenjohtaja, ilmoitusmyynti
Alzbeta Nečadová, rahastonhoitaja, tapahtumat
Katja Lavanni, sihteeri
Ulla-Maija Arminen, jäsenhankinta, kouluttajakoulutuksen koordinointi, tapahtumat, kirjat, jäsenhankinta
Sari Häivölä
Pirjo Pentti, jäsenhankinta, yhdys- ja tukihenkilötoiminta
Klara Poikolainen, IT-asiat
Vilhelmiina Torppa, varasihteeri, lehtivastaava
Varajäsenet:
Johanna Rajamäki
Riitta Suominen, tapahtumat

Elävän ravinnon yhdistys ry on perustettu  vuonna 1983. Jäsenmäärä on noin 1000. Yhdistys on uskonnollisesti, poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumaton.

Yhdistyksen tehtävät

Yhdistyksen tarkoituksena on levittää tietoa elävästä ravinnosta sekä olla yhdyssiteenä ja tukena asian harrastajille. Tarkoituksena on kannustaa ihmisiä omatoimisuuteen terveyden vaalimisessa.

Yhdistyksen toiminta

- julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä
- järjestää kuukausittain, paitsi kesällä, yleisötilaisuuden (esitelmä ja keskustelu)
- järjestää pienryhmätoimintaa