ERY:n keskustelutilaisuus Helsingin keskustakirjasto Oodissa 24.8.2019

ERY järjesti 24.8.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodissa keskustelutilaisuuden, jossa käsiteltiin yhdistyksen toimintaa ja tulevaisuutta. Osallistujille tarjottiin vehnänorasshotteja ja arvottiin kirjapalkintoja osallistuneiden kesken. Georgi Shurupovin vetämässä tilaisuudessa oli paikalla viitisentoista henkeä, joilta saatiin arvokasta palautetta ERY:n toiminnasta ja oivallisia ehdotuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.

Paikallaolijat toivoivat muun muassa raakaruokakursseja. Keskustelussa päädyttiin siihen, että ERY voisi jatkossa tarjota kursseja sekä aloittelijoille että edistyneemmille. ERY voisi myös tarjota Raakaa meininkiä -kirjaan perustuvan kurssipaketin, johon sisältyisi erilliset kurssit aamupuuroille, raakakeitoille, pääruuille ja jälkiruuille. Kursseja voitaisiin pääkaupunkiseudulla järjestää Oodissa tai yhteistyönä ravintola Silvopleessä. Kurssien yhteyteen toivottiin myös infoa tarvittavista laitteista, ja laitteiden hankintaan kunnon alennuksia.

Muita tilaisuudessa esitettyjä ehdotuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi olivat muun muassa nettisivujen uudistaminen, tiedottamisen parantaminen ja säännöllisten jäsentapaamisten järjestäminen. Jäsentapaamisia toivottiin järjestettäväksi neljä kertaa vuodessa. Raakaa meininkiä -kirjaa toivottiin kirjastoihin ja e-kirjana.

Etkö ollut mukana tilaisuudessa, mutta mielessäsi on jokin idea yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi? Laita meille ajatuksesi sähköpostilla osoitteeseen ery@elavaravinto.fi tai soita 050 501 0505.

 
 

Leave A Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *