Keväästä lähtien korona on estänyt ruokakurssien ja tapahtumien järjestämisen ja hallitus on kokoontunut pääsääntöisesti etänä. Vasta syyskuussa pääsimme pitämään hamppukurssin Raw’n More kahvilassa.
Edessä on todennäköisesti tiukentuvien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten aika. Koronan takia koulutukset viedään verkkoon. Mekin ERY:ssä teemme samoin. Tulevat verkkokurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla.
Miten vehnänoraan kasvattaminen ja mehun puristaminen onnistuu kotioloissa? Riika Savikoski-Singh kertoo ja näyttää:
https://www.facebook.com/watch/?v=676401803303786
Silvoplee –ravintolassa Irma Tolonen ja Georgi Shurupov suunnittelevat elävän ravinnon videokurssia. Tulevalla kurssilla kahdenkymmennen vuoden kokemuksella Irma opettaa elävän ravinnon perusteita.
Silvoplee on oikea ympäristö innostamaan. Irma Tolonen on kokenut kouluttaja Työn alla on elämänvoimakeitto
Tällä videolla Irma Tolonen opettaa elävän ravinnon perusteita!
https://www.facebook.com/watch/?v=878475339353720
Tulevat kurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla. Seuratkaa ilmoittelua!