Kurssitoiminta koronan aikana

Keväästä lähtien korona on estänyt ruokakurssien ja tapahtumien järjestämisen ja hallitus on kokoontunut pääsääntöisesti etänä. Vasta syyskuussa pääsimme pitämään hamppukurssin Raw’n More kahvilassa.

Edessä on todennäköisesti tiukentuvien liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten aika. Koronan takia koulutukset viedään verkkoon. Mekin ERY:ssä teemme samoin.  Tulevat verkkokurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla.

Miten vehnänoraan kasvattaminen ja mehun puristaminen onnistuu kotioloissa? Riika Savikoski-Singh kertoo ja näyttää:

https://www.facebook.com/watch/?v=676401803303786

Silvoplee –ravintolassa Irma Tolonen  ja Georgi Shurupov suunnittelevat elävän ravinnon videokurssia. Tulevalla kurssilla kahdenkymmennen vuoden kokemuksella Irma opettaa elävän ravinnon perusteita.

Tällä videolla Irma Tolonen opettaa elävän ravinnon perusteita!

https://www.facebook.com/watch/?v=878475339353720

Tulevat kurssit julkaistaan ERY:n kotisivuilla. Seuratkaa ilmoittelua!