Verkostoidu ja vaikuta!

Liity Elävä raakaravinto ry:n Facebook-ryhmään!

Hyvä tapa löytää muita samalla seudulla asuvia jäseniä on Elävä raakaravinto ry:n Facebook-ryhmä (https://www.facebook.com/ElavanRavinnonYhdistys), jossa käydään päivittäistä keskustelua aiheeseen liittyvistä asioista.

Facebookin avulla voit kerätä kokoon lähiseutusi ERY:n jäsenet ja muut kiinnostuneet, ja järjestää vaikka kokkausiltapäivän, jolloin kokeilette yhdessä eri reseptejä. Se on toimiva kanava aiheesta kiinnostuneiden ihmisten välillä.

Miten jokainen voi tehdä hiilineutraalia ruokaa kotona?

On yleisesti tiedossa, että kasvisravinto on tehokas keino torjua ilmaston lämpenemistä. Elävän raakaravinnon hiilijälki taas on pienin mahdollinen ravinnon jättämä jälki. Se ei kuluta energiaa kuumentamiseen ja ruoanvalmistuksessa käytetty tekniikka tarvitsee vain vähän energiaa hellaan ja uuniin verrattuna.

Raaka kasvisruoka yhdistää

Jäsenistämme huomattavan suuri osa on saanut sairauksiin avun elävästä raakaravinnosta ja on tämän vuoksi pysynyt aktiivisesti mukana toiminnassamme jakamassa kokemuksia ja antamassa vertaistukea. Kasvisravinto on tänä päivänä yhä enemmän myös ekologinen ja eettinen valinta, ja tätä viestiä viemme eteenpäin.