Verkostoidu ja vaikuta!

Liity Elävä raakaravinto ry:n Facebook-ryhmiin!

Yhdistyksellä on kaksi Facebook-ryhmää.

Suljettuun ryhmään pääsee ryhmän jäsenen kutsusta. Keskustelu siinä keskittyy elävään raakaravintoon ja kokemuksiin sen käytöstä: ”Miten tämä kaikki onnistuu ja miten löytyy itselle sopiva ruokavalio?”

Tutustu ryhmään –>

Tästä ryhmästä löydät samanhenkisiä ihmisiä!

hhhhhhhhhhhhhh

Toinen yhdistyksen Facebook-ryhmä on kaikille avoin. Se toimii hallituksen tiedotuskanavana. erilaisten tapahtumien ja kurssien mainonnassa. Kerromme yhdistyksen toiminnasta, tulevista tapahtumista ja jäsenyyden eduista. Valitettavasti molemmilla ryhmillä on sama nimi, eikä nimiä tällä hetkellä voi muuttaa teknisistä syistä johtuen.

Haluamme että molempien ryhmien kävijät liittyisivät myös ERY:n jäseniksi.

Tutustu ryhmään —>———————-

hhhhhhhhhhhhh

Tee hiilineutraalia ruokaa kotona!

On yleisesti tiedossa, että kasvisravinto on tehokas keino torjua ilmaston lämpenemistä. Elävän raakaravinnon hiilijälki taas on pienin mahdollinen ravinnon jättämä jälki. Se ei kuluta energiaa kuumentamiseen ja ruoanvalmistuksessa käytetty tekniikka tarvitsee vain vähän energiaa hellaan ja uuniin verrattuna.

Facebookin avulla voit koota yhteen lähiseutusi ERY:n jäsenet ja muut kiinnostuneet, ja järjestää vaikka kokkausiltapäivän, jolloin kokeilette yhdessä eri reseptejä. Se on toimiva kanava aiheesta kiinnostuneiden ihmisten välillä.

kkkkkkkkkkkkkk

Ilmoittaudu talkoolaiseksi!

Yleishyödyllisen yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoiseen talkootyöhön. Talkoolaisia tarvitaan muun muassa yleisötapahtumiin.

Kun ilmoitat itsesi talkoolaiseksi, laitamme nimesi ja yhteystietosi listalle ja saat kutsun joka kerta kun tarvitsemme apua tapahtumiimme.

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi ei sido sinua mihinkään. Kutsuihin ei tarvitse vastata. Osallistut silloin kuin sinulle sopii! 

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, katso yhteystiedot täältä!