Kokoukset

Sääntöjen mukainen syyskokous pidetään 16. marraskuussa 2019.

Valtaa yhdistyksessä käyttää jäsenten yleinen kokous eli yhdistyksen vuosikokous ja syyskokous, mutta toimeenpanosta ja hallinnon pyörittämisestä huolehtii hallitus. Uusi hallitus valitaan syyskokouksessa. Sinäkin voisit tulla mukaan!

ERY:n hallitus 2020

Hallituksen vastuulla on toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta.  Yleisiä kokouksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa: vuosikokous vuoden alkupuolella ja syyskokous vuoden loppupuolella.

Tutustu syyskokouksen asialistaan:

kutsu-syyskokoukseen-PDF

Syyskokous vahvistaa Yhdistyksen toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen:

ERYn-toimintasuunnitelma-2020-verkko-PDF

Syyskokous vahvistaa myös Yhdistyksen sääntömuutokset:

Elävä-raakaravinto-ry-säännöt-2018-alkaen-KORJATTU.docx

Hallituksen kokouksia pyritään pitämään kerran kuukaudessa

Kokouksen voi kutsua koolle puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Hallituksen kokouksista laaditaan pöytäkirjat, jotka jaetaan sähköisesti kaikille hallituksen jäsenille.

ERY:n hallituksen kokous 21.3.2012

Katso video, niin pääset mukaan hallituksen työhön!

Nämä asiakirjat käytettiin kokouksessa:

ERY_Hallituksen_kokouksen pöytäkirja 21.3.2012
ERY Tase 2012
ERY tuloslaskelma 2012

Yhdistyksen nimen vaihto

ERY:n hallituksen kokouksessa 2.11.2011 päätettiin yhdistyksen nimen muutoksesta. Mikä oli syy? Katso video:

Kirjeessä ERY:n vuosikokkoukseen hallituksen puheejohtaja Aro Löf selittää mitä raakaravinto on ja miten se eroaa elävästä ravinnosta:

”Raaka on elävän ravinnon kanta-isä, ei toisinpäin. Lopulta kyse on kuitenkin samojen asioiden tavoittelusta mutta eri aikataulussa. Elävä ravinto on voimakkaita terapeuttisia vaikutuksia tuova ohjelma, kun taas raaka kasvisravinto on arkikäyttöön sopiva kokonaisuus, jolla ei välttämättä saavuteta samanlaisia terapeuttisia vaikutuksia kuin Elävällä ravinnolla. Ihmisten tarpeet ja halut vaihtelevat yksilöiden kohdalla todella paljon. Arvostamme todella paljon Elävän ravinnon historiaa, sen oppien osaajia ja terapeuttista lähestymistapaa ruokavalioon. Elävällä ravinnolla on vahva historia auttajana. Brian Clementin tilaisuudet vakuuttavat niin liikkeen synnyttäjien kuin tämän hetkisten toimijoiden olevan samalla asialla.

Raakaravintoa pidämme yleiskäyttöön helpommin sopivana ja houkuttelevana ”viitekehyksenä”, kun taas vakavasti sairaille puhumme elävästä ravinnosta.  Molemmat ”opit” ovat yhdistyksen peruspilareita ja niiden suhde tulee saattaa toisiaan tukevaksi, ei kilpailevaksi. Raakaravinto on tällä hetkellä paljon potentiaalia tarjoava käsite jonka hyödyntäminen on yhdistykselle ensisijaisen tärkeää. Kun asioita halutaan päivittää, pitää vain muistaa että ERY:n vahvassa perinteessä on niin paljon tietotaitoa, näkemystä ja elämänkokemusta, ettei tällaista voimavaraa ole varaa ajaa kauemmas”.

Oulussa 10.3.2012