Yhteydenpito

Yhdistyksen jäsenet ja sen toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä yhdistykseen sähköpostitse, Facebookin kautta tai puhelimitse yhdistyksen päivystysaikana. Myös hallituksen jäseniin voi olla suoraan yhteydessä.

Yhdys- ja tukihenkilötoiminta

ERY:n alueelliset yhdyshenkilöt ovat jatkaneet työtään vuodesta toiseen. Alueellisten yhdyshenkilöiden tiedot ilmoitetaan kaikissa Elävän ravinnon ystävä –lehdissä. Heidän työnsä henkilökohtaisen neuvonnan antajina on tärkeää edelleen, vaikka ERY on ottanut avuksi myös sosiaalisen median keinot. Yhdyshenkilöitä toivotaan ilmoittautuvan lisää, samoin tukihenkilöitä, jotka voivat antaa kokemusasiantuntijatietoa parannettaessa eri sairauksia elävän ravinnon avulla.

Jäsen – ja yleisötilaisuudet

ERY tukee jäsentensä eri puolilla Suomea järjestämiä tilaisuuksia ja keskustelupiirejä tiedottamalla toiminnasta lehdessä, verkkosivulla ja Facebookissa. Jäsenten toivotaan olevan aktiivisesti yhteydessä yhdistykseen tapahtumista tiedottamiseksi.

Yleisötilaisuuksia varten vuokrataan kokoontumistiloja, muun muassa keskuskirjasto Oodista. Tänä vuonna Elävä raakaravinto ry:llä on jälleen ollut suuri ilo ja kunnia järjestää Hippocrates Health instituutin johtajien Brian ja Anna Maria Clementin luentotilaisuus. Se järjestettiin 22.5.2019 Aleksanterinkadulla Balderin salissa. Ravitsemuksen asiantuntija Brian Clement on maailman johtavia elävän raakaravinnon puolestapuhujia.

ERY on myös järjestänyt esitelmämatkoja eri puolille Suomea tähän tarkoitukseen saadun rahallisen avustuksen turvin. Nämä esitelmämatkat maakuntiin jatkuvat syksyllä 2019.

Koulutus

ERY tukee elävän raakaravinnon kouluttajia heidän työssään. Kouluttajien kaupallisista ilmoituksista lehdessä yhdistys antaa alennuksen. Jäsenlehdessä ja FB–ryhmissä voi lisäksi ilmoittaa maksutta eri puolella Suomea pidettävistä koulutus- ja esitelmätilaisuuksista.