4/2020
3/2020
2/2020
1/2020
”Aloin syömään elävää raakaravintoa keväällä 2020. Kävin Elävän ravinnon yhdistyksen järjestämällä ruuanlaittokurssilla (Satu Moilasen ohjaamana). Siellä huomasin kuinka monipuolista, värikästä ja ravitsevaa elävä raakaravinto voi ollakaan!”
![](https://elavaravinto.fi/wp/wp-content/uploads/2020/06/IMG_5415.jpg)
”Raakaruokien teko on kuin kokkailutaidon keksimistä uudelleen – paitsi, että nyt ei kypsennetä. Parasta tässä trendissä on se, että terveyden rinnalla pyritään myös makunautinnon maksimointiin”.
***
![](https://elavaravinto.fi/wp/wp-content/uploads/2020/02/lehti-1.20-755x1024.jpg)
![](https://elavaravinto.fi/wp/wp-content/uploads/2021/07/helja-1-768x1024.jpg)