***

Elävän ravinnon ohjelma on toimintamme punainen lanka

Lähikurssiilla opit raakakokkailun jalon taidon!

***

On erilaisia tapoja esivalmistaa raaka-aineita:

***

Raakaa ruokaa tehdessä on osattava käyttää keittiötekniikkaa:

***

Voi tehdä kiinteämpiä tai löysempiä pateita tai tahnoja:

***

Mausteita käytetään vähän eri tavalla kuin kypsennetyssä ruoassa:

***

Vetäjän johdolla siirryt reseptistä valmiiseen ruokaan:

***

Tiedustelut: ery@elavaravinto.fi

Tutustu kurssivalikoimaan —>

Osallistu keskustelupiiriin!

Torstaina 07.03. klo 13:00

Torstaina 25.4 2024 klo 19:00

Keskiviikkona 8.5 2024 klo 13:00

Herkutellaan ja keskustellaan!

***

***

 Torstaina 25.01.2024 klo 19:00 

Torstaina 15.02.2024 klo 14:00 

Torstaina 29.02.2024 klo 19:00 

Torstaina 16.5 2024 klo 14:00

Torstaina 30.5 2024 klo 19:00

**

Vuodesta 2024 jäsenlehden sijaan yhdistys on alkanut julkaista sähköistä jäsentiedotetta. Myös se löytyy lehtiarkistosta—>

***

Sellerimehu auttaa!

Ruoansulatusvaivoja? Vaikeuksia siirtyä kasvisruokaan?

Elävä raakaravinto ry:n jäsen Asta Laiho kertoo, miten sellerimehun käyttö on auttanut häntä elävälle raakaravinnolle siirtymisessä, 

Videosarja sellerimehun terveysvaikutuksista—>

Kiinnostaako kurssi ulkomailla?

Levande Föda Skeppsgården —>

***

Yhdistys toimii jäsenmaksujen varassa. Jäsenmaksuja tarvitaan hallinnon ja viestinnän ylläpitoon. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Jäsenetuihin kuuluvat mm alennukset yhteistyökumppaneiden tuotteista sekä pääsy vain jäsenille tarkoitettuihin kurssimateriaaleihin ja tapahtumiin.

***

***

***