Muutos

Vuonna 2000 Riina Verho lähti töihin Lontooseen. Jo tuolloin hän tunsi itsensä sairaaksi, sillä vuosia jatkunut huono syöminen oli johtanut monenlaisiin vaivoihin. Suomeen palattuaan Riina alkoi selvittää, mikä häntä vaivasi.

***

Elämänmuutoksen hallinta – 1

Muutoksen tärkein askel on tulla ensin tietoiseksi omista ajatusmalleista, toiminnasta ja kehon tarpeista. Riina Verho kertoo:

***

***

***

***

Vuonna 2005 Riina aloitti vyöhyketerapiaopinnot.  ”Erään vyöhyketerapia-asiakkaani kautta näin, millaisia muutoksia raakaravinnolla voi saada aikaan. Löysin myös raakaravintoyhteisön, josta sain tukea muutoksen tiellä”.

***

Elämänmuutoksen hallinta – 2

Näin keräät henkisiä voimavaroja muutoksen läpiviemiseen Uusien elämäntapojen omaksuminen on monivaiheista ja joskus pitkäkin oppimisprosessi. Fyysisten muutosten pohjalle tarvitaan henkisiä voimavaroja. Riina Verho kertoo, mitkä asiat auttavat muutoksen läpiviemisessä.

***

***

***

Monesti muutostarinoissa on tapana kertoa vain ne hyvät puolet, vaikka vaikeuksia ja ongelmia tulee aina. Mitkä asiat ovat ratkaisevia sen suhteen, että onnistut? Taustaksi tarvitaan riittäviä tietoja, mutta se ei yksin takaa, että muutos onnistuu. Sitoutuneisuus ja luottamus siihen mitä tehdään on kaikista tärkeintä.

***

Elämänmuutoksen hallinta – 3

Sitoudu muutokseen!

Tieto pitää soveltaa käytännön elämään arjessa. Riina Verho kertoo:

***

***

***

Riina Verho on Joogaopettaja sekä VortexHealing®-energiaterapeutti. Vuosien varrella hän on ollut mukana järjestämässä useita erilaisia tapahtumia ja suunnitellut kursseja sekä valmennuksia elämän muutokselle. Ravintovalmentajaksi Riina kouluttautui Karen Knowlerin johdolla. Hän oli mukana ERY:n hallituksessa ja on pitänyt raakaravintokursseja sekä detox-valmennuksia.

***

Minun tarinani

Elävän ravinnon ystävä-lehdissä on julkaistu Minun tarinoita joissa yhdistyksen jäsenet kertovat omin sanoin raakaravinnon hyödyistä ja vaikutuksesta heidän elämäänsä.

Voit lukea Minun tarinani näköisversiona julkaistuista lehdistä.

Minun tarinani_ Tiina Priia_ERYlehti_ 4_2011  (pdf, 114 kB)
Minun-tarinani_Suvi-Tikamo_ERYlehti_01_2012 (pdf, 269 kB) päivitetty 3.6.2015
Minun tarinani_Tara Langen_ERYlehti_02_2014  (pdf ,793 kB)
Minun tarinani_Anja Jacobson_ERYlehti_03_2014  (pdf, 168 kB)
Minun tarinani_Tuula Paunula_ERYlehti_04_2014  (pdf, 121 kB)
Minun tarinani_Stina Valli_ERYlehti_01_2015  (pdf, 908 kB)

Elävän ravinnon ystävä-lehti on yhdistyksen jäsenlehti ja se on yksi jäseneduistamme.

Tiedustelut sähköpostilla ery (at) elavaravinto.fi tai yhteydenottolomakkeella.

****