hhh
Yhdistyksen pääasiallinen tulolähde ovat jäsenmaksut, joiden pohjalta kehitetään toimintaa eteenpäin.
Jäsenmaksut:
Henkilöjäsenmaksu 28 € / vuodessa
Yhteisöjäsenmaksu 76 € / vuodessa
Opiskelijat, eläkeläiset sekä peruspäivärahalla olevat työttömät 18 € / vuodessa.
***
Näin maksat jäsenmaksun:
Täytä alla oleva lomake. Saat laskun sähköpostiisi. Maksettuasi saat jäsennumeron sähköpostiisi. Halutessa pyydä ERY:n toimistolta jäsenkortti.
***
Liity jäseneksi:
Yhdistyksen jäsenenä saat:
alennuksen yhteistyökumppaneidemme tuotteista ja palveluista. Käytä jäsenkorttia kun haet alennusta yhteistyökumppaneidemme tuotteista ja palveluista.
Tutustu–->
***
alennusta yhdistyksessä järjestettävistä lähikursseista.
Lue lisää—>
***
sähköpostiisi kuukausittain jäsentiedotteen pdf-muodossa.
Se sisältää muun muassa tietoa lähiaikojen tapahtumista, resepteja sekä muuta hyödyllistä informaatiota.
***
pääsyn ELÄVÄN RAVINNON PERUSKURSSI -videoihin.
Tutustu—>
***
pääsyn lehtiarkistoon.
Tutustu —>
***
pääsyn yksityiseen Facebook -ryhmään.
***
Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua ERY:n lähi- ja etäkeskustelupiiriin.
Saat liittymiseen tarvittavan linkin jäsentiedotteessa.
***
Voit osallistua ryhmänkeskusteluun WhatsApp Messengerin avulla. WhatsApp on maksuton, luotettava, turvallinen ja yksinkertainen tapa soittaa ja lähettää viestejä.
Ravintoneuvontaa joka perjantai klo 14-16
Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus kysyä elävään raakaravintoon liittyviä kysymyksiä raakaravintoneuvoja Lilla Sulkalalta perjantaisin klo 14-16. Soita, tekstaa tai whatsappaa: 0505010505
Kun haluat liittyä ERY:n WhatsApp -ryhmään, voit myös pyydä kutsu: ery@elavaravinto.fi
Voit käydä ryhmäkeskusteluja mobiililaitteella tai tietokoneella.
***
Jäsenenä saat ERY:n jäsenkortin
***
Kortti on voimassa koko vuoden.
Mikäli tästä herää kysymyksiä, ota yhteys toimistoon joko sähköpostilla ery@elavaravinto.fi tai puhelimitse 050 501 0505.
Liity ERY:n Facebook -ryhmiin —>
Yhdistyksellä on kaksi Facebook-sivua. Toinen niistä on jäsenille tarkoitettu yksityinen ryhmä, johon pääsee jäseneksi lähettämällä liittymispyynnön ylläpidolle. Keskustelu siinä on ollut vilkasta ja keskittynyt elävään raakaravintoon ja kokemuksiin sen käytöstä. Keskustelijoiden yksityisyyden suojaamiseksi päätimme rajoittaa pääsyn ryhmään vain yhdistyksen jäsenille.
hhhh
***
***
***