Yhdistys

Yhdistys perustettiin 23.8.1983. Yhdistyksen toiminta perustuu Ann Wigmoren kehittämään elävän ravinnon ohjelmaan. Se on auttanut tuhansia ihmisiä kaikkialta maailmasta saavuttamaan fyysisen ja psyykkisen terveyden.

***

***

jjj

Elävän ravinnon ohjelma,

teknologia ja ideologia —>

***

Yhteisömme tukee jäseniä muutoksessa

Lähdemme siitä, että elävä raaka kasvisravinto vähentää riskiä sairastua kaikenlaisiin elintapasairauksiin, kuten sydän- suolisto- ja verisuonitauteihin sekä mielialahäiriöihin. Onnistuaksesi elintapamuutoksessa tarvitset tietoa, harjoittelua ja vertaistukea.

***

***

Pyrimme kokoamaan yhteen kaikki ne, jotka haluavat edistää tietoutta elävästä raakaravinnosta ja sen käytön hyödyistä.

***

Yhdistyksellä on pitkä historia

Perustamiskokous pidettiin Helsingissä 23.8.1983. Perustavan kokouksen kutsukirje, joka oli lähetetty kaikille elävästä ravinnosta kiinnostuneille, kuului seuraavasti:

jjjj

”Olemme nähneet tarpeellisena muodollistaa toimintamme rekisteröidyksi yhdistykseksi, joka toimisi Suomen Luontaisterveyden Liiton alayhdistyksenä omalla erikoisalallaan. Tätä varten pidämme perustamiskokouksen tiistaina 23.8.1983 klo 17, Töölönkatu 33, Vanhustentalo. Kokouksen juhlavieraana tulee olemaan tohtori Ann Wigmore. Kokouksen jälkeen tarjoamme juhlallisia maistiaisia tietenkin elävän ravinnon omakustannushintaan. Illalla saamme jälleen kuulla tohtori Wigmorea. Yleisötilaisuus klo 19.30.”jj

***

Vuonna 2011 ERY on muuttanut nimeään Elävä raakaravinto ry:ksi

Uusi nimi korostaa sitä, että elävä ravinto on osa raakaravintoa. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 700. Yhdistys on uskonnollisesti, poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumaton.

****

Vuonna 2023 ERY täyttää 40 vuotta

Neljässä kymmenessä vuodessa on opittu paljon ravinnon vaikutuksesta terveyteen. Yhdistys on pyrkinyt keräämään ja jakamaan näitä tietoja ja kokemuksia tehokkaasti.

Tutustu tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan:

ERY-toimintasuunnitelma-2023-korjattu-final

***

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous 29.10.2022

Elävä raakaravinto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetiin lauantaina 29.10.2022. Helsingin keskustakirjasto Oodissa, Töölönlahdenkatu 4. Kokokseen on voitu osallistua myös etäyhteyttä käyttäen.

Yhdistyksen syyskokoukseen päätökset —>

***

***

***

***

Yhdistyksellä on avoin ja yksityinen (suljettu) Facebook -ryhmä

***

ERY:ssä on mukana kaikenikäisiä 25 – 85 -vuotiaita. Näin kokemukset ja osaaminen kierrätetään tehokkaasti.

***

Liity ERY:n Facebook -ryhmiin –> 

***

Yhdistyksen hallituksen toiminta,

lue lisää–> 

hhh

***

Yhdistyksen toimintakalenteri,

lue lisää —>

jjjj

hhhh

Ilmoittaudu talkoolaiseksi —>

hhhh

hhhh

hhh

Sääntömääräiset yleiset kokoukset,

lue lisää –>  

hhh

***

Jokainen kehitysidea ja mielipide on tärkeä

Ideoi tapahtumia. Mikäli tiedät mistä löytyisi mahdollisia yritysyhteistyökumppaneita, ota ehdottomasti yhteyttä! jjj

jjjj

Toiminnan kohokohtia 2018,

lue lisää —>

jjjj

jjjj

kkkk

Toiminnan kohokohtia 2019,

lue lisää —>

   kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 

hhhhhhhh

Tue yhdistystä,

lue lisää—>

jjj

jjjj

“Remember: It is not the food in your life that brings health –
it is the life in your food that really accounts.” (Ann Wigmore)