Yhdistys

ERY:n Hallitukselta

Toistemme kohtaaminen on yhdistystoiminnassa erittäin tärkeää. Valitettavasti tänä vuonna joudumme sitä vielä odottamaan. Hallituksen kokouksia on pidetty etänä, samoin kurssitoiminta siirtyi verkkoon.  Facebook -ryhmissä ja kotisivulla olemme julkaisseet Irma Tolosen, Riika Kandholan sekä Valo Kainulaisen verkkokursseja. Lähikurssien alkamisesta tiedotamme, kun niitä voidaan toteuttaa.

Tämä vuosi on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Yhdistyksellä on pitkä historia, ja me kaikki jäsenet saamme olla ylpeitä siitä. Yhdistykselle on luotu hyvä pohja, ja sitä koetamme edelleen rakentaa ja kehittää. Kiitos kuuluu teille kaikille uskollisille jäsenille!

Pyrimme kokoamaan yhteen kaikki ne, jotka haluavat edistää tietoutta elävästä raakaravinnosta ja sen käytön hyödyistä. Yhteisömme tukee jäseniä muutoksessa.

Haluamme kannustaa kaikkia osallistumaan ERY:n toimintaan ja muistuttaa, että esimerkiksi tapahtumien ideointi on mahdollista. Myös jäsenlehteen saa kirjoittaa toimitustiimin ulkopuoliset toimijat. Kertokaa kokemuksistanne ravintomuutoksesta. Oman kokemuksen jakaminen muille on erittäin tärkeää.

Teemme töitä ERY:n puolesta. Jokainen kehitysidea ja mielipide on tärkeä, joten älkää pelätkö ottaa yhteyttä! Seuratkaa edelleen ERY:n kotisivua, Facebookin ryhmiä ja Instagramia. Mikäli teiltä, teidän kaveri- tai perhepiiristänne – tai tiedätte mistä löytyisi mahdollisia yritysyhteistyökumppaneita, ottakaa ehdottomasti yhteyttä! Terveyttä, jaksamista ja toiveikasta mieltä teille kaikille!

jjj

Tutustu ERY:n toimintasuunnitelmaan 2022 —>

kkkk

“Remember: It is not the food in your life that brings health –
it is the life in your food that really accounts.” (Ann Wigmore)

Elävä raakaravinto -yhdistys perustettiin 23.8.1983. Perustavan kokouksen kutsukirje, joka oli lähetetty kaikille elävästä ravinnosta kiinnostuneille, kuului seuraavasti:

jjjj

”Olemme nähneet tarpeellisena muodollistaa toimintamme rekisteröidyksi yhdistykseksi, joka toimisi Suomen Luontaisterveyden Liiton alayhdistyksenä omalla erikoisalallaan. Tätä varten pidämme perustamiskokouksen tiistaina 23.8.1983 klo 17, Töölönkatu 33, Vanhustentalo. Kokouksen juhlavieraana tulee olemaan tohtori Ann Wigmore. Kokouksen jälkeen tarjoamme juhlallisia maistiaisia tietenkin elävän ravinnon omakustannushintaan. Illalla saamme jälleen kuulla tohtori Wigmorea. Yleisötilaisuus klo 19.30.”

jjjj

Yhdistyksen toiminta perustuu Ann Wigmoren kehittämään elävän ravinnon ohjelmaan. Se on auttanut tuhansia ihmisiä kaikkialta maailmasta saavuttamaan fyysisen ja psyykkisen terveyden.

jjj

Elävän ravinnon ohjelma,

lue lisää —>

jjjj

hhh

Vuonna 2011 ERY on muuttanut nimeään Elävä raakaravinto ry:ksi.

Uusi nimi korostaa sitä, että elävä ravinto on osa raakaravintoa. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 700. Yhdistys on uskonnollisesti, poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumaton.

jjjj

Liity ERY:n Facebook -ryhmiin –> 

hhh

hhhhhhhhh

hhhh

Yhdistyksen toimintakalenteri,

lue lisää —>

jjjj

hhhh

Ilmoittaudu talkoolaiseksi —>

hhhh

hhhh

Yhdistyksen hallituksen toiminta,

lue lisää–> 

hhh

hhh

Sääntömääräiset yleiset kokoukset,

lue lisää –>  

hhh

jjjj

Toiminnan kohokohtia 2018,

lue lisää —>

jjjj

jjjj

jjjj

kkkk

Toiminnan kohokohtia 2019,

lue lisää —>

   kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 

hhhh

ERY:n yhteistyökumppanit,

lue lisää–>

hhhh

Tue yhdistystä,

lue lisää—>

jjj

jjjj

Liity ERY:n jäseneksi: