YHDISTYS

Yhteisömme tukee jäseniä muutoksessa

Elävä ravinto yhdistys (ERY) perustettiin vuonna 1983 tiedottamaan elävästä ravinnosta ja sen parantavasta vaikutuksesta sekä tukemaan jäseniä elämäntavan muutoksessa. Yhdistyksen toiminta perustuu Ann Wigmoren kehittämään elävän ravinnon ohjelmaan.

Se on auttanut tuhansia ihmisiä kaikkialta maailmasta saavuttamaan fyysisen ja psyykkisen terveyden.

Yhdessä raakaravintovalmentajien kanssa kohdistamme sanomamme kaikille, jotka haluavat voida hyvin, torjuta ilmastonmuutosta sekä edistää ympäristönsuojelua kasvisravinnon avulla.

Elintapamuutokseen tarvitaan tietoa, ohjeita ja eläviä esimerkkejä. Tarve kokemustiedolle on suurempi kuin koskaan. Lääkärit ja ravitsemusalan asiantuntijat tutkivat aikoinaan elävää ravintoa, ja tutkimustuloksia jaettiin jäsenlehden kautta eteenpäin.

Anna-Maria ja Brian Clement ovat täällä käydessään kertoneet Amerikaassa toimivan instituuttinsa kokemuksesta ja hyvistä tuloksista. Yhdistyksen jäsenet omalta osaltaan ovat jakaneet jäsenlehdessä kokemuksiaan terveytensä palautumisesta.

***

Minun tarinani -julkaisut ovat saaneet monet kokeilemaan elävää raakaravintoa. Löydät jäsenlehdet lehtiarkistosta.

Yhdistyksen hallitus suunnittelee, ideoi, järjestää tapahtumia ja huolehtii taloudenpidosta. Hallituksen jäsenet tekevät yhteisön hyväksi palkatonta vapaaehtoistyötä. Puheenjohtaja edustaa yhdistystä ja hoitaa suhteita yhdistyksestä ulospäin. Yhdistys on uskonnollisesti ja taloudellisesti sitoutumaton.

Yhdistyksen yleinen kokous valitsee hallituksen jäsenet. Tule mukaan hallituksen toimintaan!

Tavataan Facebookissa!

Elävä raakaravinto ry – avoin sivu on kohtaamispaikka elävästä ja raakaravinnosta kiinnostuneille. Elävä raakaravinto ry – yksityinen ryhmä on tarkoitettu vain jäsenille.

Tutustu jäsenetuihin ja liity yhdistykseen: https://elavaravinto.fi/wp/liity-jaseneksinyt/.

Ryhmän ylläpitäjä hyväksyy liittymispyyntösi, kun ilmoitat olevasi jäsen.

***

Yhdistyksellä on myös Instagram -tili.

Yhdistyksellä on pitkä historia

Vuonna 2011 ERY on muuttanut nimeään Elävä raakaravinto ry:ksi

30.9. juhlimme Brindavan -ravintolassa yhdistyksemme 40-vuotista taivalta

Kokoonnuimme nauttimaan hyvästä seurasta ja muistelemaan menneitä. Muistojen avulla tiedämme, keitä ja millaisia olemme. Tunnelma oli lämmin ja keskustelu vilkasta.

Hallituksen puheenjohtaja Sari Suominen avasi tulevaisuuden haasteita.

Satu Silvo kertoi miten elävä ravinto kantoi vaikeuksien yli.

Jokainen kehitysidea ja mielipide on tärkeä!

Toiminnan kohokohtia 2018, lue lisää —>

Toiminnan kohokohtia 2019, lue lisää —>

***

hhhhhhhh