YHDISTYS

Yhteisömme tukee jäseniä muutoksessa

***

***

Elävän ravinnon ohjelma,

teknologia ja ideologia —>

Yhdistyksen alkutaival

ERY perustettiin 23.8.1983. Neljässä kymmenessä vuodessa on opittu paljon ravinnon vaikutuksesta terveyteen. Yhdistys on pyrkinyt keräämään ja jakamaan näitä tietoja ja jäsenten kokemuksia tehokkaasti.

***

***

30.9. juhlimme Brindavan -ravintolassa yhdistyksemme 40-vuotista taivalta

Kokoonnuimme nauttimaan hyvästä seurasta ja muistelemaan menneitä. Muistojen avulla tiedämme, keitä ja millaisia olemme. Tunnelma oli lämmin ja keskustelu vilkasta.

Katso video:

Puheenjohtaja Sari avasi tulevaisuuden haasteita. Satu Silvo kertoi miten elävä ravinto kantoi vaikeuksien yli. Musiikkiduo täytti Brindavanin salin iloisella soitolla.

Klikkaa tästä, niin pääset tunnelmaan —>

Toiminnan keskipisteessä on aina ollut yhdistyksen hallitus. Se suunnittelee, ideoi, järjestää tapahtumia ja huolehtii taloudenpidosta.

Hallituksen jäsenet tekevät yhteisön hyväksi palkatonta vapaaehtoistyötä. Tavoitteena on järjestää luentoja, tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia, kutsua vierailevia asiantuntijoita, organisoida kursseja ja julkaista jäsentiedotteita.

Yhdistyksen yleinen kokous valitsee hallituksen jäsenet. Puheenjohtaja edustaa yhdistystä ja hoitaa suhteita yhdistyksestä ulospäin.

Yhdistyksen hallituksen toiminta,

lue lisää–> 

Vuonna 2023 ERY täytti 40 vuotta

Yhdistyksellä on avoin ja yksityinen (suljettu) Facebook -ryhmä, sekä Instagram -tili.

***

***

Liity ERY:n Facebook -ryhmiin –> 

Yhdistyksellä on pitkä historia

jjjj

”Olemme nähneet tarpeellisena muodollistaa toimintamme rekisteröidyksi yhdistykseksi, joka toimisi Suomen Luontaisterveyden Liiton alayhdistyksenä omalla erikoisalallaan. Tätä varten pidämme perustamiskokouksen tiistaina 23.8.1983 klo 17, Töölönkatu 33, Vanhustentalo. Kokouksen juhlavieraana tulee olemaan tohtori Ann Wigmore. Kokouksen jälkeen tarjoamme juhlallisia maistiaisia tietenkin elävän ravinnon omakustannushintaan. Illalla saamme jälleen kuulla tohtori Wigmorea. Yleisötilaisuus klo 19.30.”jj

***

Vuonna 2011 ERY on muuttanut nimeään Elävä raakaravinto ry:ksi

Toiminnan kohokohtia

***

Toiminnan kohokohtia 2018, lue lisää —>

***

Toiminnan kohokohtia 2019, lue lisää —>

***

jjjj

hhhh

Ilmoittaudu talkoolaiseksi —>

hhhh

hhhh

hhh

Sääntömääräiset yleiset kokoukset,

lue lisää –>  

hhh

***

Jokainen kehitysidea ja mielipide on tärkeä

jjjj

hhhhhhhhhhhhhhhh

hhhhhhhh