Toiminnan kohokohtia 2018

Vuosi 2018 oli täynnä isoja tapahtumia. Katso, miten juhlittiin ERY:n 35-vuotisjuhlia!

***

***

ERY:n 35-vuotisjuhlat 29.9.2018

ERY:n 35-vuotisjuhlan tarjoilut hoiti Tosiruoka-yrityksen Nina Westerback. Saimme nauttia maukkaita ruokia: idätettyä linssi/mungpapu/alfalfa/kvinoa -salaattia, raakakräkkereitä, guacamolea ja seesamtahnaa.

***

***

Katso video, niin pääset tunnelmaan:

***

***

Raakabaari Goes On Holiday 19.05.2018

Menu: Kurkkuavokadokeitto+kräkkeri+levite. Vihersalaattia ja erilaisia ituja. Kermainen tzatzikisalaatti ja sienipihvit. Yhdistyksen 35-vuotisjuhlaleivos a la Suvi Tikamo.

***

***

Perjantaina 18.5. tehtiin talkoovoimin elävän ravinnon herkkuja klo 18-20 ja lauantaina aamulla valmisteltiin myyntiä. Lauantaina klo 11-17 myytiin perjantain tuotokset, siivottiin jäljet ja onniteltiin itseämme onnistuneesta tapahtumasta! Katso video:

***

***

***

Lautasella–messut Messukeskuksessa Helsingissä 27.–28.4.2018

Messukeskuksen ja Keliakialiiton erityis- ja free from -ruokavalioihin keskittyvän tapahtuman nimi oli  ”Lautasella – gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä ravinto ja raakaravinto”. Messuilla ERY oli ainoa ei-kaupallinen osallistuja.

***

***

KIITOS meidän kaikille sponsoreille ja tukijoille: Green MJK, Ruohonjuuri, Raakapuoti, Päijät-Hämeen Luomu, Raw’n more, Nutly, Luontaistuntija Malmi, Paitakulma, Biomed, Foodin, Clas Ohlson, Euronics tekniset, Klaukkalan Citymarket, Puhdistamo,, Nordic Health Sprays, My name is Cake, Aapo Kokko Design. Katso video:

***