Jäsenlehti

Yhdistys julkaisee Elävän ravinnon ystävä -jäsenlehteä 4 kertaa vuodessa.

Lehti kertoo monipuolisesti elävästä ravinnosta ja raakaravinnosta ja niihin liittyvästä elämäntavasta. Lehden voit tilata myös sähköisenä pdf-versiona sähköpostiisi.

**L*

Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat ottaa aktiivisesti osaa lehden tekoon kirjoittajina, valokuvaajina ja ilmoitusten hankkijoina. Lehdessä jaetaan vinkkejä ja kokemuksia, katso esimerkki:

Tutustu viimeisimpään lehteen

ery-lehti_2022_01_nettilehti-1_removed-5

***

***

Lehtiarkisto

Lehtiarkisto on jäsenille avoin. Arkisto on salasanan takana.

***

***

***

Tutustu minun tarinani – kertomuksiin

Elävän ravinnon ystävä-lehdissä on julkaistu Minun tarinani, joissa yhdistyksen jäsenet kertovat omin sanoin raakaravinnon hyödyistä ja vaikutuksesta heidän elämäänsä. Lehden jokaiseen numeroon pyritään saamaan kertomus omakohtaisista kokemuksista:

***

***

Tutustu Minun tarinani -kertomuksiin —>

Ota yhteyttä, jos sinulla on juttuideoita tai ajatuksia, mistä haluaisit lehdessä lukea!

***

Tilaa Elävä raakaravinto ry -yhdistyksen jäsenlehti

***

Jäsenlehden kustannukset pyritään kattamaan mainos- ja ilmoitustuloilla.

Infoa mainostajille —>

jjjjjjjjjjjjjjjj

Päätoimittaja Tiina Lappalainen

Tiina liittyi yhdistykseen nuorena jo lähes 30 vuotta sitten. Viimeiset 10 vuotta Tiina on toiminut Elävän ravinnon ystävä -lehden päätoimittajana.

Toimittajakoulutuksen saaneena Tiina on nostanut
lehden tason varsin korkealle. Tiina Lappalainen on toiminut kaksi vuotta myös yhdistyksen puheenjohtajana.

***

Raakaravintokirjailija Mea Salo oli toimituksen jäsen 9 vuotta.

***

kkkkkkkkkkkkkkkkk

***