Yhdistys julkaisee Elävän ravinnon ystävä -jäsenlehteä 4 kertaa vuodessa.
Lehti kertoo monipuolisesti elävästä ravinnosta ja raakaravinnosta ja niihin liittyvästä elämäntavasta. Lehden voit tilata myös sähköisenä pdf-versiona sähköpostiisi.


**L*
Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat ottaa aktiivisesti osaa lehden tekoon kirjoittajina, valokuvaajina ja ilmoitusten hankkijoina. Lehdessä jaetaan vinkkejä ja kokemuksia, katso esimerkki:
Tutustu viimeisimpään lehteen
ery-lehti_2022_01_nettilehti-1_removed-5***
***
Lehtiarkisto
Lehtiarkisto on jäsenille avoin. Arkisto on salasanan takana.
***
***
***
Tutustu minun tarinani – kertomuksiin
Elävän ravinnon ystävä-lehdissä on julkaistu Minun tarinani, joissa yhdistyksen jäsenet kertovat omin sanoin raakaravinnon hyödyistä ja vaikutuksesta heidän elämäänsä. Lehden jokaiseen numeroon pyritään saamaan kertomus omakohtaisista kokemuksista:
***
***
Tutustu Minun tarinani -kertomuksiin —>
Ota yhteyttä, jos sinulla on juttuideoita tai ajatuksia, mistä haluaisit lehdessä lukea!
***
Tilaa Elävä raakaravinto ry -yhdistyksen jäsenlehti
***
Jäsenlehden kustannukset pyritään kattamaan mainos- ja ilmoitustuloilla.
Infoa mainostajille —>
jjjjjjjjjjjjjjjj
Päätoimittaja Tiina Lappalainen
Tiina liittyi yhdistykseen nuorena jo lähes 30 vuotta sitten. Viimeiset 10 vuotta Tiina on toiminut Elävän ravinnon ystävä -lehden päätoimittajana.


Toimittajakoulutuksen saaneena Tiina on nostanut
lehden tason varsin korkealle. Tiina Lappalainen on toiminut kaksi vuotta myös yhdistyksen puheenjohtajana.
***
Raakaravintokirjailija Mea Salo oli toimituksen jäsen 9 vuotta.
***


kkkkkkkkkkkkkkkkk
***


