RUOKAVIDEOT

Elävä ravinto eroaa raaka-aineiden ja niiden käsittelytapojen osalta perinteisestä ruuanlaitosta. Videokurssin vetäjä näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia. Löydät tästä Irma Tolosen, Riika Kandholan sekä Valo Kainulaisen ruokavideoita.

Vehnänorasmehu on Ann Wigmorin luoman elävän ravinnon ohjelman peruskivi. Eräät vehnänoraan terveysvaikutukset saattavat johtua siitä, että siinä on vihreiden kasvien ravintoaineita poikkeuksellisen runsaat määrät. Vehnänoraan arvellaan tasapainottavan sokeriaineenvaihduntaa, tehostavan kuona-aineiden ja raskasmetallien poistumista kehosta sekä parantavan veren virtausta ja hapen kulkua elimistössä.

kkkkkkkkk

Neliosaisessa videosarjassa Valo kuvaa elävän raakaravinnon tärkeimmät valmistusmenetelmät: liotus, idätys ja tehosekoitus. Katso videot ja kokeile!

jjjj

Viisiosaisessa videosarjassa Riika Kandhola näyttää kuinka helposti herkut syntyvät. Huomaa että osan perinteisistä resepteistä voi muokata raakaruuaksi. Yllätä lapset ja vakuuta aikuiset!

hhhh

Irma Tolonen on restonomi ja kokenut elävän ravinnon kouluttaja. Kymmenen vuoden aikana hän on vetänyt elävän ravinnon koulutuksia muun muassa Helsingin työväenopistossa. Irma on selvittänyt tarkasti ruokavalion ravintosisällön ja proteiiniarvot ja tuntee kokonaisvaltaisesti terveellisen ruokavalion kulmakivet aminohappoineen kaikkineen. Kaksiosainen kurssi käsittelee alku- ja välipalat, sekä pää-ja jälkiruoat.

hhhh

hhhh