Elävä ravinto eroaa raaka-aineiden ja niiden käsittelytapojen osalta perinteisestä ruuanlaitosta.
Tehosekoitus on olennainen valmistustapa ruoan valmistuksessa
Tehosekoittaminen rikkoo ruuan rakenteen, mutta ei vaikuta olennaisesti ravintoaineisiin. Rakenteiden sisällä olevat ravintoaineet ovat elimistölle helpompia käsitellä, kun niitä soseutetaan. Kurssilla perehdyt tehosekoittimen monipuoliseen käyttöön.
Verkkokurssin vetäjänä toimii Irma Tolonen
Hän on restonomi ja kokenut elävän ravinnon kouluttaja. Irma on ollut aktiivinen Elävä raakaravinto ry:ssä ja hän on aiemmin toiminut pitkään yhdistyksen puheenjohtajana.
Peruskurssi koostuu kahdesta osasta:
1. Alku- ja välipalat 2. Pää- ja jälkiruoat.
Videoiden avulla Irma haluaa näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia. Kurssit ovat avoimia ERY:n jäsenille.
1. ALKU- JA VÄLIPALAT
Elävän ravinnon kouluttaja Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.
***
hhhhh
Tutustu kurssivideoihin —>
***
2. PÄÄ- JA JÄLKIRUOAT
Elävän ravinnon kouluttaja Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.
JJJJ
jjj
Tutustu kurssivideoihin —>
***
Jos et vielä ole Elävä raakaravinto ry:n jäsen,