Riikan ruokavideoiden avulla jokainen onnistuu ruoanlaitossa. Reseptit ovat ERY:n Raakaa meininkiä -kirjasta. Videon voi katsoa useampaan kertaan, jos joku asia on jäänyt epäselväksi.
**
***
HELPOT HERKUT: SUKLAISET PALLEROT
Tässä videossa Riikä Kandhola näyttää miten teet nopeasti suklaiset pallerot. Kuivatut hedelmät ja pähkinät tarjoavat monta makuyhdistelmää.
***
***
HELPOT HERKUT: RAAKAKAKKU
Mikään ei voita suklaista raakakakkua! Kokeile raakakakkuun myös muita pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja marjoja.
***
jjj
HELPOT HERKUT: MANSIKKASORBETTI
Tässä videossa Riika tekee mansikkasorbetin. Sorbetin voi tehdä monista hedelmistä ja marjoista.
hhh
ggg
HELPOT JOULURUOAT
Suurin osa perinteisistä jouluresepteistä voi muokata raakaruuaksi. Riika Kandhola näyttää kurssivideolla yhdessä pikkutonttu Jaydenin kanssa miten. Reseptit ovat ERY:n Raakaa meininkiä -kirjasta. Valitse haluamasi resepti ja valmistaa ateria silloin kun sinulle sopii.
gggggg
ggg
HELPOT JOULURUOAT : PORKKANALAATIKKO
Porkkana sopii lumiukon nenään, mutta vielä parempi siitä on tehdä jouluruokaa!
ggg
ggg
HELPOT JOULURUOAT: LANTTUPATEE
Isossa-Britanniassa sitä kutsutaan nimellä swede tai swedish turnip. Ranskalaiset ja amerikkalaiset taas käyttävät siitä nimeä rutabaga. Runsaasti C-vitamiinia sisältävää lanttua kutsutaan myös Pohjolan appelsiiniksi. Lanttu säilyy hyvin varastoituna ja se on erinomainen talvinen vitamiinilähde.
ggg
ggg
JOULUSUKLAA ON RAAKASUKLAA!
Valmistuksessa käytetty voi tai öljy sulatetaan miedolla lämmöllä vesihauteessa, jonka jälkeen kuivat aineet sekoitetaan tasaisesti joukkoon. Tämän jälkeen massa kaadetaan muotteihin ja levynä suklaan annetaan jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa.
Tätä helpommin on herkkua vaikea tehdä!
ggg
ggg
Valmistusaineina käytetään raakakaakao, kylmäpuristettu kookosöljy, kylmäpuristettu kaakaovoi, sekä marjat ja pähkinät maun mukaan. Valmistusaineita ei kuumenneta yli 45 asteen missään vaiheessa valmistusta.
ggg
ggg