ERY:n 40-vuotisjuhla

Katso video:

***

***

***

***

Brindavanin runsaasta tarjonnasta löytyi maukas ateria kaikille

Brindavan tarjoaa monipuolista kasvisruokaa raakana sekä kypsennettynä, joten on helppoa kasata juuri oikea annos. Ei ole sattuma, että ravintola on valikoitunut yhdistyksen keskustelupiirin vakiopaikaksi.

***

***

Näin elävä ravinto on auttanut minua toteuttamaan unelmani!

Näyttelijä Satu Silvo kuuluu suomalaisen kasvisruuan pioneereihin. Hän on kaikkien tuntema karismaattinen voimanainen, joka on tehnyt merkittävän taiteilijauran ja rakentanut hyvinvointia edistävän ravintolatoiminnan. Tässä on otteita hänen esityksestään Elävä raakaravinto ry:n 40-vuotisjuhlassa.

***

Rakkautta ensimmäisestä suupalasta lähtien

Silvo sairasteli nuorena paljon. Loputtomat tulehdustilat ja antibioottikuurit ohjasivat ottamaan selvää, mikä merkitys ravinnolla on ihmisen hyvinvoinnille.

***

***

”Ruoka vaikuttaa korvien välissä!”

Satu tutustui kasvisravintola Green Wayta pyörittävän Marjatta Svennevigin oppeihin elävän ravinnon parantavasta voimasta. Hän kävi kursseja ja otti asioista selvää. Oma keho kiitti, sillä oikea ravinto todella paransi.

***

***

”Meidän tehtävä on olla kuulolla ja vaikuttaa”

Vuonna 1999 Silvo perusti Silvopleen, jossa hän halusi jakaa tietämystään herkullisesta ja luonnollisesta kasvisruuasta. Omassa ravintolassa oli Silvolle ennen kaikkea kyse ravinnon parantavasta voimasta ja hyvinvoinnin tuottamisesta mahdollisimman puhtaalla kasvisruualla. Silvopleen ylellisestä lounaspöydästä tuli nopeasti klassikko. Osa haki ravintolan antimista apua terveysongelmiin, osa tuli herkuttelemaan kasvisruualla.

***

***

”Jokaisella on vastuu omasta hyvinvoinnista”

Satu arvelee, että yksi tekijä hänen menestyksensä takana on se, että hän ei halua velloa menneisyydessään.  Vastoinkäymisistä selviämiseen saa voimaa tekemällä sitä, mitä rakastaa ja olemalla arvoilleen uskollinen. Kun maailma muuttuu, meidän on muututtava sen mukana. ”Etsi ajassa ja olemisen tavassa itseäsi, pysy uskollisena itsellesi ja itsenäsi myös pysy!” – sanoo Satu Silvo.

Silvo vaikuttaa selviytyjältä, jonka elämänasenteesta haluaisi ottaa oppia!

***