Elävän ravinnon ohjelma

Ann Wigmore loi parantavan elävän ravinnon ohjelman. Elävän ravinnon ohjelmassa kaikkein parantavimpana ravintoaineena pidetään lehtivihreäpitoista vehnänorasta.

Elävä ravinto yhdistys (ERY) perustettiin vuonna 1983 tiedottamaan elävästä ravinnosta ja sen parantavasta vaikutuksesta ja tukemaan jäseniä elävän ravinnon elämäntavan noudattamisessa.

ERY:n piirissä puhumme tänään paitsi elävästä ravinnosta, myös raakaravinnosta. Elävä ravinto on raakaravintoa. Sen elävä osa ovat erittäin terapeuttiset ja ravintopitoiset, voimakkaassa kasvussa olevat idut, versot ja oraat. Idut elävät vielä haarukassakin.

Tuhannet ihmiset, joille koululääketiede ei ole antanut mitään toivoa, ovat toipuneet vakavista sairauksista elävän ravinnon ohjelman avulla jo 50 vuoden ajan. ERY:n ydintehtävä on edelleen levittää tätä tietoa.

Joukkomme on jo varsin laaja. Siihen mahtuu monia, jotka ovat löytäneet oman tiensä terveyteen ja hyvinvointiin, eikä vain siihen vaan myös ilmastonmuutoksen torjunnan ja ympäristönsuojelun edistämiseen kuumentamattoman kasvisravinnon avulla. Jo ennen ympäristöaktiiveja 90-luvulla kasvisravinnon puolesta alkoivat toimia eläinsuojelijat, jotka perustivat Vegaaniliiton. Moni vegaani on tänä päivänä myös Elävä raakaravinto -yhdistyksen jäsen.

Yhdessä raakaravintovalmentajien kanssa kohdistamme sanomamme myös kaikille niille, jotka haluavat ehkäistä sairauksien syntyä, lisätä elinvoimaansa ja voida hyvin. Elävä raakaravinto-yhdistyksessä toimimme kaikki yhdessä.

Voit lukea lisää yhdistyksen historiasta oheisesta pdf:stä.

Elävä raakaravinto – yhdistyksen alkutaipaleen historiasta  (pdf, 86 kB)