***
Elävä ravinto eroaa raaka-aineiden ja niiden käsittelytapojen osalta perinteisestä ruuanlaitosta.
Tehosekoitus on olennainen valmistustapa ruoan valmistuksessa
Tehosekoittaminen rikkoo ruuan rakenteen. Rakenteiden sisällä olevat ravintoaineet ovat elimistölle helpompia käsitellä, kun niitä soseutetaan. Kurssilla perehdyt tehosekoittimen monipuoliseen käyttöön.
Videokurssin vetäjänä toimii Irma Tolonen
Hän on restonomi ja kokenut elävän ravinnon kouluttaja. Irma on ollut aktiivinen Elävä raakaravinto ry:ssä ja hän on aiemmin toiminut pitkään yhdistyksen puheenjohtajana. Videoiden avulla Irma haluaa näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.
Peruskurssi koostuu kahdesta osasta:
1. Alku- ja välipalat 2. Pää- ja jälkiruoat.
***
1. ALKU- JA VÄLIPALAT
Tässä videossa Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.
***
***
Alku- ja välipalat: tutustu videoihin —>
***
2. PÄÄ- JA JÄLKIRUOAT
Tässä videossa Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.
JJJJ
jjj
Pää- ja jälkiruoat: tutustu videoihin —>
***
Jos et vielä ole Elävä raakaravinto ry:n jäsen,
***
