ELÄVÄN RAVINNON PERUSKURSSI

Elävä ravinto eroaa raaka-aineiden ja niiden käsittelytapojen osalta perinteisestä ruuanlaitosta.

Tehosekoittaminen rikkoo ruuan rakenteen. Rakenteiden sisällä olevat ravintoaineet ovat elimistölle helpompia käsitellä, kun niitä soseutetaan. Kurssilla perehdyt tehosekoittimen monipuoliseen käyttöön.

Hän on restonomi ja kokenut elävän ravinnon kouluttaja. Irma on ollut aktiivinen Elävä raakaravinto ry:ssä ja hän on aiemmin toiminut pitkään yhdistyksen puheenjohtajana. Videoiden avulla Irma haluaa näyttää kuinka helposti saa tehtyä monenlaisia maistuvia ruokia.

1. Alku- ja välipalat 2. Pää- ja jälkiruoat.

Tässä videossa Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.

***

***

Alku- ja välipalat: tutustu videoihin —>

***

Tässä videossa Irma Tolonen esittelee kurssin ruuat.

JJJJ

jjj

Pää- ja jälkiruoat: tutustu videoihin —>

***

Jos et vielä ole Elävä raakaravinto ry:n jäsen,

liity tästä —>

***