Raakaa meininkiä

Raakaa meininkiä – herkutellaan elävällä raakaravinnolla on Elävän ravinnon yhdistyksen reseptikirjan neljäs, uudistettu painos. Kierrekantisessa kirjassa on 114 sivua täyttä asiaa muikeiden makunautintojen luomiseen.

Tässä raakaruokareseptikirjassa on selkeitä kokkausohjeita muun muassa tunnetuilta raakaruokakurssittajilta, kuten Suvi Tikamolta, Outi Rinteeltä ja Maria Lönnqvistiltä. He ovat vetäneet ERY:ssä kursseja ja toimineet Raakabaarien vetäjinä.

Raakaa meininkiä-reseptikirja on tarkoitettu niin kokeneen elävän ravinnon syöjän käyttöön kuin myös uudemman raakaravinnon harrastajalle.

Elävä ravinto on ruokaa, joka syödään raakana, sitä ei kuumenneta yli 42 asteeseen.

Elävä raakaravinto ry, 2013, kierrekantinen painos, 114 sivua

Tarkista kirjan saatavuus: ery@elavaravinto.fi