Tapahtumat

Yhdistyksemme järjestää erilaista toimintaa ja tapahtumia liittyen elävään raakaravintoon. 

 

 

Raakaravintokurssi Lahdessa Koiskalan Kartanossa

To 24.1.2019 klo 17 - 20:30

Raakaravinto, eli raw food, on ruokaa, jota ei ole kypsennetty kuumentamalla. Raakaruoassa on enemmän entsyymejä kuin kuumennetussa ruoassa. Ruoasta tehdään keholle helpommin sulatettavaa erilaisin keinoin, joita ovat esimerkiksi liotus, idätys ja hapatus.

Käytännön tietoja

  • Kursseilla saa aina ruokaohjeet mukaan paperikopioina ja halutessaan myös tiedostona. Ruokaohjeet saa halutessaan myös ruotsiksi.
  • Essuja on kurssipaikalla. Illan kuluessa siistimme myös paikat ja tiskaamme, ja sitten tietysti nautimme yhdessä illan aikaansaannoksista yhteisessä pöydässä.
  • Kokkauskursseilla ei käytetä gluteenipitoisia raaka-aineita eikä valkoista sokeria.
  • Kerro ilmoittautuessasi myös mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet.
  • Yhdelle kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa.

Raakaravintokurssin tarjoaa Elävä raakaravinto yhdistys yhteistyössä Tosiruoka Nina Westerbackin ja Koiskalan Kartanon kanssa.

Early bird liput 54,90 € myytävänä 25.12.2018 saakka (norm 59,90€)

Varaukset ery@elavaravinto.fi

Muutama kommentti kursseilta:

Ihana miljöö ja pieni, kodikas ryhmä. Paljon kivempi kuin suurkeittiössä.”-kurssiosallistuja
“Olet helposti lähestyttävä ihminen ja kurssista jää kiva fiiis. Sellainen fiilis, että teet työtä täydellä sydämellä”-kurssiosallistuja
“Parasta on tehdä yhdessä ruokaa sun hyvällä opastuksella. Koko ympäristö on kaunis ja ihana. Osaat opastaa hyvin. Ihailen rauhallisuuttasi ja selkeyttäsi.”
-kurssiosallistuja