Hallitus

Elävä raakaravinto ry:n hallituksen kokoonpano vuonna 2023

Sari Suominen, hallituksen puheenjohtaja;

Riika Kandhola, hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja;

Georgi Shurupov, hallituksen jäsen;

Heljä Etelämäki, hallituksen jäsen;

Leif Granholm, hallituksen jäsen.

***

Elävä raakaravinto ry:n hallituksen kokoonpano vuonna 2022

Hallituksen kokous 22.9.2022

Sari Suominen, hallituksen puheenjohtaja;

Riika Kandhola, hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja;

Georgi Shurupov, hallituksen jäsen;

Heljä Etelämäki, hallituksen jäsen;

Juleh Kandhola, hallituksen jäsen.

***

ERY:n hallitus 2021

ERY:n hallitus 2021 sai kevätkokouksessa tili- ja vastuuvapauden

mmm

ERY:n hallitus pitää kokouksia noin kerran kuussa

Hallituksen jäsenet tekevät yhteisön hyväksi palkatonta vapaaehtoistyötä. Tavoitteena on järjestää luentoja, tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia, kutsua vierailevia asiantuntijoita, organisoida kursseja ja julkaista neljästi vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä.

Yhdistyksen yleinen kokous valitsee hallituksen jäsenet. Puheenjohtaja edustaa yhdistystä ja hoitaa suhteita yhdistyksestä ulospäin.

Hallituksen jäsenet valitaan yleisessä kokouksessa – lue lisää: >>>https://elavaravinto.fi/wp/yhdistys/kokoukset/

Oikeusministeriön uusi  19.3.2020 päivitetty ohjeistus antaa meille mahdollisuuden etäkokoukseen:

https://www.alli.fi/uutiset/vinkkeja-jarjestoille-korona-aikaan

hhhhhhhhhhhh

ERY:n hallituksen kokoonpano vuonna 2019

Sari Suominen, Georgi Shurupov, Tiina Alanen, Marjo Uutela, Haidi Luukkonen, Gurvir Kandhola. Sihteerinä toimi Riika Savikoski-Singh.

kkkkkkkkkkk

ERY:n hallitus 2018 esittäytyy:

***

***

jjjjjjjjjjjjj

ERY:n hallituksen kokous 21.3.2012

Katso video, niin pääset mukaan hallituksen työhön!

jjjjjjjjjjjjjjjj

jjj

Kirjeessä ERY:n vuosikokkoukseen hallituksen puheenjohtaja Aro Löf selittää, mitä raakaravinto on ja miten se eroaa elävästä ravinnosta:

”Raaka on elävän ravinnon kanta-isä, ei toisinpäin. Lopulta kyse on kuitenkin samojen asioiden tavoittelusta mutta eri aikataulussa. Elävä ravinto on voimakkaita terapeuttisia vaikutuksia tuova ohjelma, kun taas raaka kasvisravinto on arkikäyttöön sopiva kokonaisuus, jolla ei välttämättä saavuteta samanlaisia terapeuttisia vaikutuksia kuin Elävällä ravinnolla. Ihmisten tarpeet ja halut vaihtelevat yksilöiden kohdalla todella paljon. Arvostamme todella paljon Elävän ravinnon historiaa, sen oppien osaajia ja terapeuttista lähestymistapaa ruokavalioon. Elävällä ravinnolla on vahva historia auttajana. Brian Clementin tilaisuudet vakuuttavat niin liikkeen synnyttäjien kuin tämän hetkisten toimijoiden olevan samalla asialla.

Raakaravintoa pidämme yleiskäyttöön helpommin sopivana ja houkuttelevana ”viitekehyksenä”, kun taas vakavasti sairaille puhumme elävästä ravinnosta.  Molemmat ”opit” ovat yhdistyksen peruspilareita ja niiden suhde tulee saattaa toisiaan tukevaksi, ei kilpailevaksi. Raakaravinto on tällä hetkellä paljon potentiaalia tarjoava käsite jonka hyödyntäminen on yhdistykselle ensisijaisen tärkeää. Kun asioita halutaan päivittää, pitää vain muistaa että ERY:n vahvassa perinteessä on niin paljon tietotaitoa, näkemystä ja elämänkokemusta, ettei tällaista voimavaraa ole varaa ajaa kauemmas”.

Oulussa 10.3.2012