Lehriarkisto on salasanan takana
Yhdistyksen jäsenenä saat salasanan jäsenlehdistä.
Lokakuun jäsenlehti on julkaistu:

***
Yli 40 vuoden aikana yhdistyksen jäsenlehti on ollut tiedon ja innostuksen lähde. Aikaisemmin yhdistys julkaisi jäsenlehden paperisena.
Vuodesta 2024 alkaen lehti on ilmestynyt PDF-muodossa. Sähköinen julkaisutapa toi mukanaan säästöjä sekä julkaisu- että jakelukuluissa ja mahdollisti useamman numeron julkaisemisen ilman lisäkustannuksia.
***
Yhdistys julkaisi Elävän ravinnon ystävä -paperilehteä 4 kertaa vuodessa



Jäsenlehti on ollut tärkeä viestikanava erityisesti yhdistyksen alkuvuosina. Lääkärit ja ravitsemusalan asiantuntijat tutkivat aikoinaan elävää ravintoa, ja tutkimustuloksia jaettiin lehden kautta eteenpäin. Yhdistyksen jäsenet omalta osaltaan ovat jakaneet kokemuksiaan terveytensä palautumisesta. Minun tarinani -julkaisut ovat saaneet muutkin kokeilemaan elävää raakaravintoa.
***
Lehdessä jaettiin vinkkejä ja kokemuksia:
***
***
***
Tutustu minun tarinani – kertomuksiin
Elävän ravinnon ystävä-lehdissä on julkaistu Minun tarinani, joissa yhdistyksen jäsenet kertovat omin sanoin raakaravinnon hyödyistä ja vaikutuksesta heidän elämäänsä. Lehden jokaiseen numeroon pyritään saamaan kertomus omakohtaisista kokemuksista:
***
***
Liity Elävä raakaravinto ry:n jäseneksi, niin pääset lehtiarkistoon!
Jäsenlehteä toimittaa nyt raakavalmentaja Lilla Sulkala

***
Paperilehtiä toimitti Tiina Lappalainen
Tiina liittyi yhdistykseen nuorena jo lähes 30 vuotta sitten. 10 vuotta hän on toiminut Elävän ravinnon ystävä -lehden päätoimittajana vuoteen 2024 asti. Toimittajakoulutuksen saaneena Tiina on nostanut lehden tason varsin korkealle. Tiina Lappalainen on toiminut kaksi vuotta myös yhdistyksen puheenjohtajana.
Päätoimittajana Tiina vastasi lehden julkaisemisesta, sekä myös lehden taittamisesta, oikoluvusta, painattamisesta ja jäsenille toimittamisesta.
***


***
***
Raakaravintokirjailija Mea Salo oli toimituksen jäsen 9 vuotta.
***


kkkkkkkkkkkkkkkkk
***

