Mitä elävä raakaravinto on?

Elävä ravinto on luonnollista, hyvin sulavaa kasvisruokaa, joka sisältää runsaasti ravinteita hyvin imeytyvässä muodossa. Aterioita ei koskaan kuumenneta yli 42-47 C-asteen. Valmistusmenetelmiä ovat liottaminen, idätys, oraiksi ja versoiksi kasvattaminen, hapattaminen, soseutus, tehosekoitus ja kuivatus. Lisäksi elävän ravinnon ohjelmaan kuuluu paljon tuorepuristettuja vihermehuja.

Miksi elävää ravintoa kannattaa kokeilla?

Mikäli tunnet olosi väsyneeksi, sairaaksi tai nuutuneeksi, löydät todennäköisesti avun elävästä ravinnosta. Suomessa elävän ravinnon harrastajia on ollut jo vuosikymmeniä. Elävää ravintoa on käytetty menestyksekkäästi hoitokeinona eri sairauksissa. Moni on myös onnistunut pudottamaan sen avulla painoaan.

Elävän ravinnon hyödyt

Terveys: Henkilöt, jotka omaksuvat elävän ravinnon, havaitsevat poikkeuksetta positiivisia muutoksia sekä fyysisessä että henkisessä tilassaan.

Energiatehokkuus: Kun et enää käytä hellaa, et tuhlaa energiaa ja näin säästät ympäristöä.

Ympäristön lämpenemisen torjunta: Kun eläinperäisiä tuotteita ei käytetä, hiilijalanjälki laskee tuntuvasti.